Kom til åbent hus

Vi vil meget gerne vise dig skolen – virtuelt!

HØJSKOLERNES DAG 

Musik- & Teaterhøjskolen 2021

I 2021 slår vi igen dørene op til åbent hus på Højskolernes Dag.
Her får du mulighed for at mærke stemningen på højskolen, kigge indenfor og stille alle de spørgsmål, du har omkring et ophold på Musik- & Teaterhøjskolen.

Du er også altid velkommen til at besøge os og få en rundvisning på højskolen når som helst, hvis du gerne vil undersøge, om du skal være elev på vores højskole – det kan ske fysisk ved at møde op eller virtuelt sammen med vores ansatte og en par nuværende elever. Book et fysisk besøg på vores højskole her
Du kan grundet corona ikke opleve vores lækre  (ofte veganske) retter endnu, men det kan du jo altid, når du er blevet elev på skolen.

Program for Højskolernes Dag 2021

Kl. 11.00 – velkommen til.

Kl. 11.10 – på rundtur med Gustav og Moritz, hvor du kigger ind i hjertet af højskolen, er med til undervisning, tebrygning, hyggestund, jam, og uforudsete og uplanlagte glædesudbrud og samvær.

12.30 – svar på alle mulige spørgsmål, som du måtte have – eller i al fald forsøg på svar.

Tilmeldingen til højskolernes dag 

Er du forhindret i at kigge med netop d. 8. maj, er du velkommen til ringe på tlf.  74 83 01 04 eller skrive kontor@musikogteater.dk og få en aftale om at aflægge os et besøg en anden dag, der passer dig bedre.

Har du spørgsmål til Højskolernes Dag på Musik- & Teaterhøjskolen eller til dit besøg på højskolen? Ring til os eller send os en mail, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig nedenfor, så skriver vi til dig med lidt ekstra information og et link til det åbne hus.

Du kan også klikke på linket nedenfor d. 8 maj
https://zoom.us/j/92084057106?pwd=aVpIV3NLZWJnRDdYcFVQRDRZZVJKUT09

Blandede billeder

Herunder et par billeder fra højskolen. Se meget mere på SoMe.