Наши партнеры

Corona

COVID-19 OG HØJSKOLE

Har du tilmeldt dig et højskoleophold – eller overvejer du at gøre det? Så kan du her læse om de tiltag vi har indført i den nuværende situation med covid-19.

 

Spørgsmål?
Har du spørgsmål til dit kursus eller ophold, er du velkommen til at ringe til os.

 

Hverdagen
Vi følger myndighedernes retningslinjer nøje og har indført en række nødvendige restriktioner for at leve op til kravene om afstand og ekstra hygiejne såsom ekstra rengøring.
Undervisningen gennemføres så vidt muligt som normalt. Dog er der skærpede regler omkring gæster, hjemrejse og ekskursioner, og eleverne bor og spiser i faste grupper. Derudover har vi naturligvis stor opmærksomhed på symptomer blandt både elever og personale.
Ring til skolen for at få yderligere oplysninger.

Studierejser
Vi ser tiden an i forhold til planlægning af de kommende studierejser. Meget kan ændre sig på kort tid, så vi afventer situationen og handler derefter alt afhængig af, hvordan virkeligheden ser ud.

 

Din betaling
Vi laver højskole på fuld knald lige nu og regner med at byde forårsholdet velkommen til januar som planlagt. Skulle det blive nødvendigt for os at aflyse eller afbryde højskoleopholdet pga smittesituationen, vil du med al sandsynlighed blive kompenseret økonomisk i en eller anden udstrækning.

Musik & Teaterhøjskolen
X