Наши партнеры

Er der et liv efter huen?

Er der et liv efter huen?

Du inviteres hermed på rundvisning på Musik og Teaterhøjskolen.

Vi giver frokost og betaler din transport.

Musik og Teaterhøjskolen tilbyder personlig og faglig udvikling i inspirerende omgivelser med kvalificerede og professionelle undervisere, som er klar til at dygtiggøre dig. Kom og udvikl dig – sammen med andre!

Du kan vælge mellem linjefagene: dans, lydteknik, musik, sang, teater, nycirkus og elektronisk musik

Vi har ledige pladser allerede til efteråret 2019. Du kan gå på et 14 eller 20 ugers forløb på en højskole, hvor der er plads til alle. Vi lægger vægt på at skabe de bedste rammer for, at du kan udfolde dig – og udfordre og udforske din faglige og personlige udvikling.

Jeanett Albeck, der i øjeblikket er aktuel med forestillingen I et Forhold på Betty Nansen Teatret i København, er tidligere elev på højskolen. Hun siger:

Overalt hvor vi bevæger os, bliver alting puttet i kasser og man skal hele tiden stå til regnskab for, hvad det er for en kasse, man hører til. Jeg vidste, at jeg elskede teater, og at musik var noget, jeg bare lavede, men jeg kunne ikke placere mig selv i nogen af de kasser, jeg hele tiden stødte ind i. Højskolen opmuntrede mig til at tænke uden for kasserne og at afprøve og undersøge og lede efter det, som jeg allerhelst ville.

 

Book din rundvisning nu

Vi glæder os til at se dig!Musik & Teaterhøjskolen
X