Vi bryder skemaet

På højskolen kan du forfølge dine drømme. Her kan du lede efter dig selv og opdage, at du er en anden. Højskole er at bryde rytmen og finde melodien, møde nye mennesker, dyrke dine interesser sammen med andre og være en del af et kreativt fællesskab.

En af Musik- & Teaterhøjskolens værdier er at nære den naturlige nysgerrighed. I det daglige betyder det, at alle vores berøringsflader smelter sammen, så livet leves helt analogt i nærvær og tilstedeværelse, hvor vi er med i hinandens liv, kreative processer og menneskelige eksistens.

Book et besøg

Musik

I portfaget musik undervises og samarbejdes der på tværs af linjerne. Når Sammenspil og Sang mødes, får vi en mere komplet musikalsk oplevelse og større dynamiske muligheder.

SangSammenspil

Musikproduktion

I portfaget Musikproduktion undervises og samarbejdes der på tværs af linjerne Elektronisk Musik, Sangskrivning og Komposition og Lydproduktion om at lave al mulig musik på alle mulige måder.

Sangskrivning og kompositionElektronisk musikLydproduktion

Scenekunst

At arbejde med scenekunst kræver samarbejde og sammenhold. Du bliver udfordret på både evner, mod og personlige barrierer, men i løbet af den spændende rejse her på højskolen vil du altid blive grebet af dine medskuespillere og medartister på højskolen.

NycirkusTeater