Hvorfor jeg endte med at vælge Musik og Teaterhøjskolen

Hvorfor jeg endte med at vælge Musik og Teaterhøjskolen

Hvad har haft indflydelse på mit valg af højskole, og hvorfor endte jeg med at vælge Musik og Teaterhøjskolen?

Efter nogle omvæltninger i mit liv, som kastede mig ind i en mindre identitetskrise, besluttede jeg mig for at tage på højskole, for at sætte tid af, dyrke mine passioner og udvikle mine evner inden for musik. Jeg vidste på forhånd at jeg ville lede efter en højskole med et fokus på faglig læren og performance inden for musik. Jeg undersøgte en række forskellige højskoler, som alle virkede lovende, og jeg havde egentlig allerede besluttet mig for en højskole, selvom jeg stadig havde en enkelt rundvisning tilbage, på Musik og Teaterhøjskolen. Jeg endte dog med at vælge Musik og Teaterhøjskolen, da min rundvisning faldt sammen med elevernes forberedelse til deres årlige turné, og jeg blev præsenteret for både elevernes og lærernes fantastisk høje niveau, inden for deres fag. Efter min start på Musik og Teaterhøjskolen, indså jeg hvor fantastisk en institution denne højskole er, som giver sine elever rig mulighed for at udfolde deres ambitioner inden for et vidt spænd af forskellige kreative fag, uden at gå på kompromis med fællesskabet. Denne kæmpe diversitet af interesser, fra de forskellige elever og lærere på Musik og Teaterhøjskolen, har yderligere udvidet min kreative horisont og præsenteret mig for nye karriererelaterede muligheder og veje, inden for de kreative fag.

Mit bedste råd til andre unge, der står og skal vælge højskole:
Jeg husker selv, hvordan jeg så frem til denne nye forandring i mit liv, dog med en vis bekymring over at højskolen umuligt kunne leve op til mine tårnhøje ønsker og forventninger. Her overpræsterede højskolen dog på det kraftigste og har givet et semester som jeg, stadig imens jeg går her, ser tilbage på og ønsker at genleve. Derfor er mit bedste råd til unge mennesker der står og skal vælge højskole, at besøge en masse forskellige højskoler, som har speciale i den unges enkelte interesser, og derefter at vælge den højskole som giver den bedste mavefornemmelse. Et højskoleophold kan potentielt være en af de bedste tider i hele ens liv, så derfor er det vigtigt at finde den specifikke højskole, der kan opfylde dine ønsker og forventninger bedst muligt.Musik & Teaterhøjskolen
X