Interessante Karakterer

Teaterhøjskole

Interessante Karakterer

Vi vil endnu engang præsenterer et interessant individ, som går omkring os her på efterårssemesteret ’17. I dette afsnit af ‘Interessante Karakterer’ møder vi : Jeppe Kimose.
————-
Fortæl os lidt om dig selv og hvilken linje du går på?
– “Jeg hedder Jeppe Kimose og er 22 år gammel. Jeg kommer fra Aarhus og jeg går på teaterlinjen.”

Prøv at forklarer lidt om hvilket projekt du har kørende ved siden af højskolen.

– “Jeg er blevet medlem af et casting-bureau, Artcast, som ligger i København i det, der hedder kødbyen. Hvert år har man mulighed for at sende en ansøgning for at blive medlem, hvorefter de vælger dem med mest potentiale.
Det er en god mulighed for at komme med på flere professionelle produktioner og få nogle bekendtskaber inden for branchen.

Hvad fik dig til at begynde med at lave teater?
– “Det var min gode ven fra gymnasiet, Erik, som rigtig gerne ville være med i den årlige musical. Han fik mig lokket med til auditionen, på en lille rolle, hvor jeg skulle være kok. Det endte med at jeg blev mega hooked og fik blod på tanden til at prøve mere.”

Hvad er din største udfordring inden for skuespil?
– “Det er nok at skulle lære at kontrollerer og håndterer det psykiske pres, som man automatisk giver sig selv. Frygten for ikke at kunne tage afstand til den rolle, jeg spiller, og tage det for meget med, når jeg har fri. Økonomisk set er skuespil jo mega usikkert, men jeg får god vejledning af min bror som er forretningsmand. Han kan komme med gode råd og samtidig med at han støtter mig. Jeg er efterhånden indstillet på at skulle skabe min egen “forretning”, hvor jeg tager ud, holder foredrag og andet der kan relaterer sig til skuespil.”

Hvem er dit store forbillede?
– “Johnny Depp, er der mere at sige? wink-humørikon;)”

Hvor ser du dig selv om 5 år?
– “I en lille lejlighed lidt udenfor København, og så studerer jeg på Den Danske Scenekunstskole. Fattig men glad.Musik & Teaterhøjskolen
X