Musikproduktion – SP

Sangskrivningskursus på Musik- og Teaterhøjskolen

Måske du allerede har et større bagkatalog af sange, og blot ønsker at forbedre din skriveteknik, eller måske du for første gang skal kaste dig ud i at skrive en sang. Uanset hvad kommer du på sangskriverlinjen til at lære en masse om teknikker til at forbedre sangskrivningen, du bliver udfordret i din skrivning med benspænd og samarbejde med andre fra linjen, og du øver dig i den ofte svære kunst at skulle fremføre nye sangtekster for dine højskolevenner.

Undervisning

På højskolens sangskrivningslinje får du undervisning i og hjælp til at udvikle din musik og dine tekster. Et højskolekursus i sangskrivning vil gøre dig mere bevidst om din egen kreative proces, samt hvordan denne kan udvikles til nye højder. 

Hvad lærer man på sangskrivningslinjen?

I timerne arbejder vi både med akustisk sangskrivning og digital musikproduktion, så du får lov at opleve den fulde sammenhængende proces, et musiknummer bliver til i. Udover selv at arbejde på egne tekster, skal du også co-write numre med de andre på sangskrivningslinjen. Med et langt kursus i sangskrivning bliver du altså hjulpet godt på vej til for alvor at knække koden til sangskrivning og komposition.

Hvordan er hverdagen på højskolen?

Sangskrivningens undervisning på vores højskole vil være en blanding af oplæg om sangskrivning og kreativ komposition, hvor vi gennem øvelser, co-writes, oplæg og fordybelse skaber ny musik, altid med fokus på dig og dit kunstneriske virke. 

Som højskoleelev på sangskriverlinjen lærer du både at komponere og skrive sange, og vi arbejder med kompositoriske virkemidler inden for forskellige musikgenrer, hvor du får indsigt i en række tilgange til at skrive tekster, der for dig måske er nye. Lær mere om dig selv som sangskriver og tag et langt højskolekursus i sangskrivning og komposition.

Blandede billeder

Herunder et par billeder fra højskolen. Se meget mere på SoMe.