Måltidet

Måltidet har en særlig plads på højskolen – det er omdrejningspunktet for næring til krop og sjæl. Vores mad er primært plantebaseret, og vi bestræber os på at købe lokalt producerede fødevarer og laver alle vores måltider fra bunden.

Vi har desuden en ordning med SuperBrugsen i Toftlund, hvorfra vi dagligt modtager grøntsager og frugt, som ikke lever op til diverse skønhedsidealer. Dette selvfølgelig for at nedbringe madspild og passe bedst muligt på ressourcerne.

Hvis du spiser kød, kan du vælge det til, når du tilmelder dig.

Ronni

Køkkenchef

Vores køkkenchef Ronni er glad for mad. Mad skal smage godt og af noget. Han går meget op i food-waste-konceptet og respekterer råvarernes oprindelse.

I sin fritid går Ronni meget op i at dyrke sit orangeri, som har alverdens krydderurter.

Chamila

Kok

Chamila brillierer i højskolens køkken.

Hun brænder for at leve livet til fulde sammen med sine kære ved at skabe gode oplevelser og at favne hvert eneste sekund af livet. Hun går rigtig meget op i at hjælpe folk, som er i nød eller lever i fattigdom.

Derudover er hun meget passioneret omkring at lave lækker mad, at udfolde sin kreativitet gennem forskellige retter og at give folk en herlig og varieret madoplevelse. Da hun selv er vegetar til daglig, er hun up front med vegetariske/veganske retter med asiatiske twists fra hendes rødder i Sri Lanka.

Heidi Rosendahl

Kok og Bachelor i Ernæring og Sundhed

Heidi brænder for at lave velsmagende og varieret mad fra bunden.

Hun nyder at være kreativ i køkkenet og give eleverne gode madoplevelser med både nye og velkendte retter. Desuden går Heidi meget op i at mindske madspild.

I sin fritid er hun aktiv med træning, løb og arbejder som personlig træner.

Alice

Køkkenassistent

Alice er en glad, positiv person med til tider halv store armbevægelser. Alice er altid smilende, snakkesalig og går meget op i at gøre sit arbejde til UG; både i køkkenet og ved andre opgaver.

I sin fritid bruger Alice meget tid på sin kæreste og hendes tre teenagebørn. Hun elsker at opleve den danske natur hele året på cykel eller gåben.

Alice er også meget kreativ og bruger en del tid på at tegne, male og sy. Alice er flexjobber og ansat i køkkenet som køkkenassistent.