Brian Lyrsholt

Konstitueret forstander og underviser

Kontakt

Brian er uddannet fra Michael Chechov Studiet i Aarhus.

Han nyder at nørde med teater, at sætte hus i stand, at gå rundt i samme hus hele dagen iført nattøj og at danse salsa. På skolen hører man ham ofte øve klaver i ly af Mejerisalens majestætiske rumklang, og han synger med glæde en sang eller ti fra Højskolesangbogen.

Foruden at nyde både god snak og god stilhed, holder han af at blive overrasket og modsagt i livet, og kan han drikke god the eller dansk whisky imens, er hans lykke gjort. I hvert fald for en stund, hvilket er fint for Brian, der forsøger at fange både hjerteligheden og alvoren i nuets enkelthed.

Brian Lyrsholt blev udnævnt til konstitueret forstander pr. 9. januar 2022

Brian underviser i...

Laust Moltesen Andreassen

Underviser

Laust er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg og Rytmisk Musikkonservatorium i København.

Han er en kæmpe nørd, hvad angår bevægelse: Hvordan energien danser rundt i rytmer, hvordan fødderne møder jorden, og tankerne møder omgivelserne, når man går. Hvordan kroppens møde med musikinstrumentet former de lydbølger, der bliver sendt ud. Hvordan man sender læseren rundt i kroppen eller på tværs af tidsaldre blot med ord.

Musikalsk har han en forkærlighed for traditionel musik især fra Vestafrika, og en opvækst med kor- og orgelmusik vil også være at spore i hans musik.

Han elsker at samle venner til middage og spiller både squash og Age of Empires, og så kan en dyb skov gøre ham lykkelig helt ind til benet.

Laust underviser i...

Anne Emilie Lauge Pedersen

Underviser

Anna Emilie er uddannet fra Codarts Circus Artist i Rotterdam.

Hun er passioneret omkring nycirkus og andre scenekunstneriske former og formater. Når hun ikke hænger højt over jorden i en trapez eller i sit eget hår eller kaster og griber bolde på forskellige måder, planter hun blomster og spiselige planter, opholder sig i naturen eller finder ro med familie og venner – gerne med en kat eller to i skødet.

Hun drømmer om en bondegård med katte, hunde og silkehøns, og om at være nok hjemme til at passe dem. Hun sætter pris på kontraster og forskellige balancer i livet, og hun tror på, at begrænsninger kan åbne for nye muligheder.

Anna Emilie underviser i...

Claus Haxholm

Underviser

Claus er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København.

Han har en baggrund som billedkunstner og musiker i flere forskellige genrer og sammenhænge. Særligt de historiske og filosofiske aspekter af kunst, sprog og musik optager ham, såvel som fascinationen af hvordan musikkens store verden kan inspirere og åbne op for, hvordan man er menneske her på jorden.

I sin fritid elsker han at læse japansk litteratur og tage på æblerov, og han øver sig generelt i at smage mere på det, verden har at byde på af læskende rigdomme.

Var det for eksempel noget med en koreansk melon-fløde sodavand?

Claus underviser i...

Andreas Ramsing

Underviser

Andreas er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København.

Han er en rolig, lun og omsorgsfuld tech-entusiast og lydekvilibrist. Han er ofte klædt i grøn, har det vildt over uldens evne til at holde kroppen tempereret og nyder at bygge ting i træ – bass traps, modelskibe, shelters, you name it.

Han ved måske alt om kaffe og brygger muligvis Toftlunds mest velargumenterede kop.

Kunstnerisk og menneskeligt drages han af det autentiske snarere end det perfekte og fascineres ofte over, hvordan tilfældigheder kan være med til at skabe og vække følelser i livet, såvel som i musikken.

Andreas underviser i...

Benjamin Møller Kirketerp

Underviser

Benjamin er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg.

Han er musiker og komponist og arbejder på tværs af musikalske udtryksformer. Han er velbevandret i diverse genrer og udmærker sig ved sit crossover arbejde med klassiske og vestafrikanske musikere.

Benjamin er desuden en entusiastisk jæger, der nyder at gøre brug af “fra jord til bord”-princippet. Jagten forener to af hans store glæder: At være i naturen samt at arbejde med og sammen med sin hund.

Benjamin underviser i...

Andrea Klausen

Underviser

Andrea er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

Hun er kollektivist og rejser ofte land og rige rundt for at besøge familie, venner og kæresten – og finder gerne et hav i nærheden, hun kan plaske lidt rundt i. Hun er rigtig glad for alle mulige slags bøger og har en mærkelig svaghed for at se filmtrailere på YouTube.

Man kan ofte høre Andreas latter funkle et eller andet sted på skolen. Hun er optaget af den menneskelige stemme, hvordan den påvirkes af vores kroppe og vores psyke, og hvordan den ikke lyder som nogen anden stemme i verden.

Andrea underviser i...