Наши партнеры

Min gamle højskole!

Min gamle højskole!

Det er snart 6 år siden jeg havde fornøjelsen af at gå på Musik og Teaterhøjskolen. Meget er sikkert sket siden dengang hos jer i det sønderjyske.
Men nu lægger jeg igen vejen forbi min gamle højskole for at spille en koncert. Jeg har gennem de sidste 3 år dannet duo med min dygtige akkompagnatør/ven Mads Klinge, og sammen gør vi os i det københavnske jazzmiljø.
Vi gør meget i genren Bossa Nova, som er en brasiliansk musik. Samtidig fortolker vi en masse gamle standarder og forsøger så vidt, som muligt at bringe alt muligt nytænkende med ind i vores repertoire. Vi har været meget aktive i Københavns “jazzliv” gennem de seneste år. Vi har udviklet os vildt meget i de seneste par år og fået et dejligt repertoire stablet på benene.
Vores største “achievement” har nok været at spille i operaen tilbage i 2017.
Samtidig med at musikken fylder meget, så fylder familielivet og studiet også en del. Jeg studerer fysik og matematik og har en søn på 15 måneder.
Min højskoletid var helt sikkert en vigtig og lærerig tid. Jeg var helt sikkert ikke den samme person, som er den dag i dag. Tror ikke jeg havde den mindste idé, hvad fremtiden ville bringe. Men mindes uden tvivl en skole, som satte tingene i perspektiv.
Samtidig tænkte jeg nu, hvor Musik og Teaterhøjskolen havde sådan en stor indflydelse på min videre musikalske rejse, burde jeg derfor som gammel elev bidrage til noget skøn underholdning, så vi ses i forbindelse med gammel-elev-weekenden ultimo oktober, hvor jeg giver koncert.
Jonas – musiklinjen – efteråret 2012 (E12)
Tags:


Musik & Teaterhøjskolen
X