Hvad lærer du?

I Sangskrivning og Komposition arbejder vi med dit kunstneriske udtryk, uanset hvilken form det tager. Gennem praktiske øvelser og filosofiske vinkler undersøger og sanser vi verdenen i og omkring os, og forsøger at spytte det ud igen i form af musik, lyd og ord.

Vi går skridtene sammen fra spæd idé til færdig sang, og undervejs i semesteret er der rig mulighed for at arbejde sammen med elever fra andre linjer, som også kan være med til at forløse og formgive dine kunstneriske ideer.

Vi arbejder med at finde ud af, hvad der rører sig i os på et menneskeligt, kunstnerisk og æstetisk plan. Hvor taler vi fra, og hvad vil vi egentlig gerne sige med musikken, til hvem og hvorfor?

Åben og nysgerrig undervisning

Der findes ikke to kunstnere, der arbejder på samme måde, og vi skal derfor også sammen undersøge, hvad de optimale rammer og redskaber er for, at netop du kan udfolde dig kreativt i det tempo, der passer til dig.

Vi øver os i at være usikre på, hvor vi skal hen og støtter således hinanden i at være åbne og nysgerrige, så vi kan afsøge nye afkroge af os selv i musikken og gennem sproget.

Der er mulighed for at komponere i Ableton Live 11 på skolens iMacs, og der findes flere klaverer, flygler, synthesizere og et trædeorgel på skolen, hvis du mere er til den slags taster.

Uanset om du er helt grøn, har skuffen fuld af skitser eller allerede har flere udgivelser bag dig, er der rum til dig og det, du har lyst til at udforske.

Tilmeld dig nu

Det er superfedt konstant at være omkring mennesker. Al den kreativitet der er i løbet af dagen.

Jonas Gribskjold

Se video

Mød underviseren og mærk stemningen på linjefaget

Laust Moltesen Andreassen

Underviser

Laust er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg og Rytmisk Musikkonservatorium i København.

Han er en kæmpe nørd, hvad angår bevægelse: Hvordan energien danser rundt i rytmer, hvordan fødderne møder jorden, og tankerne møder omgivelserne, når man går. Hvordan kroppens møde med musikinstrumentet former de lydbølger, der bliver sendt ud. Hvordan man sender læseren rundt i kroppen eller på tværs af tidsaldre blot med ord.

Musikalsk har han en forkærlighed for traditionel musik især fra Vestafrika, og en opvækst med kor- og orgelmusik vil også være at spore i hans musik.

Han elsker at samle venner til middage og spiller både squash og Age of Empires, og så kan en dyb skov gøre ham lykkelig helt ind til benet.

Laust underviser i...

Portfag

Alle vores linjefag er inddelt i Portfag.

Vi har 3 Portfag: Musik, Musikproduktion og Scenekunst.

Sangskrivning & komposition, Elektronisk Musik og Lydproduktion hører alle under Portfaget Musikproduktion.Så vælger du Sangskrivning & komposition, vil du få fællestimer med Elektronisk Musik-linjen og Lydproduktions-linjen.