Наши партнеры

Ny forstander

Ny forstander

Det er med stor glæde, at Musik og Teaterhøjskolen kan melde ud til omverdenen, at vi nu har fundet vores nye forstander.

Sascha Haunstrup Qvortrup sidder i dag som viceforstander på Den Rytmiske Højskole i Vig, hvor hun har medvirket til at udvikle, bevare og forny højskolen. Hun har blandt andet været ansvarlig for personale- og pædagogiskledelse, udvikling af organisationen, PR m.m. Vi har hermed fundet en særdeles kompetent afløser for Thomas Trier, der brænder for og har arbejdet med højskoletanken og -ånden.

Sascha Haunstrup Qvortrup’s uddannelses- og jobmæssige baggrund er alsidig og spænder vidt, idet hun har en Ph. D. i Kultur, er Cand.mag. i Idéhistorie og sociokulturel-analytisk samt bachelor i Antropologi.

Jobmæssigt har Sascha bl.a. være efterskolelærer, ekstern lektor på Kandidatuddannelsen i Pædagogik, lærings- og dannelsesteori, kirkesanger, forstander på Løgumkloster Højskole, forstander på en fri- og efterskole, underviser og projektleder m.m. Desuden har Sascha altid været aktiv som medlem af forskellige bestyrelser og udvalg inden for bl.a. pædagogik, menighedsråd, Dansk Magisterforening m.m.

Sascha beskrives og ses som en begejstrende, bevægende og handlende kvinde, der skaber liv, samling og overblik omkring sig. Hun er en aktiv samfunds- og medborger, der engagerer sig i sit liv, i sine omgivelser og i verdenssamfundet. Værdierne i den danske højskoleverden er naturligt iboende og udleves dagligt i

hendes virke, hvor Højskolesangbogen altid er lige ved hånden. Sascha glæder sig til jobbet som forstander for Musik og Teaterhøjskolen og til at blive en del af den sønderjyske muld.

Tiltrædelsen sker i begyndelsen af skoleåret 2020/2021.Musik & Teaterhøjskolen
X