Наши партнеры

Artist in Residence

Artist in Residence på Musik og Teaterhøjskolen

Mangler du et sted at finde ny inspiration og fordybelse til dit kunstneriske arbejde?

 

Musik og Teaterhøjskolen åbner sine døre op for dig, der har brug for ro, tid og afstand fra dit sædvanlige miljø. Vi giver kost og logi og stiller lokaler til rådighed i den periode, du aftaler med højskolen.

 

Idéen bag Artist in Residence er, at kunstnere inden for især scene kunst – dans, sang, musik, teater og nycirkus – kan søge om ophold i enkelte dage eller uger på højskolen. Opholdet sker i ’bytte’ for, at kunstneren måske åbner op for sine arbejdsprocesser, sådan at højskolens elever kan lade sig inspirere. Det kan f.eks. være i form af en workshop, en koncert, undervisning eller lignende, som kunstneren tilrettelægger for højskoleeleverne under opholdet.

Som Artist in Residence kan du reflektere, researche, præsentere eller udvikle din kunst i anderledes omgivelser, og du har mulighed for at møde nye mennesker i et blomstrende kreativt miljø. Musik og Teaterhøjskolen lægger vægt på betydningen af meningsfuld og flerstrenget kulturel udveksling og fordybelse i en anden kultur og ser derfor Artist in Residence-programmet som et gensidigt kulturelt inspirationsmøde.

 

Opholdet er typisk af 1-3 ugers varighed – men aftales individuelt.

 

Har det fanget din interesse, så send os en ansøgning med en projektbeskrivelse. Vi modtager ansøgninger hele året.

 

Kontakt: hartvig@musikogteater.dk

artist in residence

Bestil Brochure

Book Rundvisning

Tilmelding

Kontakt

Bestil Brochure

Book Rundvisning

Tilmelding

Kontakt

Musik & Teaterhøjskolen
X