Emilia Gasiorek

EMILIA
GASIOREK

Emilia Gasiorek arbejder som danser og koreograf i eget navn sammen med andre og for andre. Uddannet fra London Contemporary Dance School, med udveksling på Statens Scenekunstskole, har hun siden 2015 haft sin base i København. Hendes arbejde undersøger spekulative fiktioner og det forestillede som koreografisk sted samt tilstedeværelsen og fraværet af kroppen gennem forskellige medier.

 

Hendes arbejde er blevet vist i England, Sverige, Holland og Danmark. Hun modtog Deutsche Bank prisen for kreativ entreprenørskab og har været ‘artist in residence’ på Volksroom, Brussel.

 

Hun er en del af DANSEatelier, et kollektiv bestående af 11 dansere, koreografer og venner, som både deler arbejdsrum og visioner om at skabe kontinuitet og delt ejerskab i udforskelsen af kunstneriske praksisser omkring dans og koreografi.

 

Gennem DANSEatelier arbejder Emilia på kuratering af en festival og omkring værtskabet ved forskellige events. Hun arbejder også for og med forskellige koreografer og billedkunstnere, heriblandt Yvonne Rainer (US), Pablo Bronstein (UK) og Eva Recacha (UK/ES).

Bestil Brochure

Book Rundvisning

Tilmelding

Kontakt

Musik & Teaterhøjskolen
X