Karis Zidore

KARIS ZIDORE

Karis Zidore er uddannet danser og koreograf fra Den Danske Scenekunstskole i 2015. Hun er en del af Danseatelier – et kunstnerkollektiv i København bestående af 11 koreografer, performere og venner, som er optaget af kollektiv vidensdeling og udvidet praksis indenfor dans, koreografi og performance.

 

Karis arbejder typiskt i krydsfeltet mellem dans og performance, og typiskt i settings, som er udenfor det gængse scenerum, bl.a. udstillingsbygninger, eller site specific locations. Hun har vist værker på bl.a. Det Frie Felts Festival på Det Kongelige Teater, Alt_Cph, Kunsthal Charlottenborg, Den Fri Udstillingsbygning, Ufer Studios i Berlin, samt Judson Church i New York.

 

Karis har undervist i kropslige praksisser og strategier på bl.a Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole i samarbejde med Københavns Internationale Teater, og på Rytmisk Musik Konservatorie.

 

Udover sit virke som performer og koreograf, arbejder Karis med elektronisk musik, under det kunstneriske alias Gel, hvor hun undersøger dekonstrueret dansemusik.

Bestil Brochure

Book Rundvisning

Tilmelding

Kontakt

Musik & Teaterhøjskolen
X