Наши партнеры

LOUISE
DAM ECKARDT JENSEN

Den danske saxofonist og komponist Louise Dam Eckardt Jensen bryder gerne alle rammer og modsætter sig enhver musikalsk fastlåsning. En antiautoritær tilgangsvinkel, hvor der gerne arbejdes med vilde visionære ideer.

 

Hun er særdeles aktiv på den fri improvisatoriske scene i New York, hvor hun er frontfigur og kunstnerisk leder af New Yorker postpunk bandet Sweet Banditry. Derudover er hun del af den berejste duo The Home of Easy Credit med sin amerikanske mand, bassisten Tom Blancarte. Hun er del af den amerikanske kvartet The Gauntlet med tubaisten Dan Peck, trompetisten Peter Evans og Tom Blancarte og bruger desuden meget tid på at perfektionere sine solosaxofon optrædener, hvor hun tilføjer elektronik og vokal.

 

Hun er oprindeligt her fra byen Toftlund, men har bl.a. boet i Amsterdam, Berlin og New York, hvor sidstnævnte hun stadig tilbringer en stor del af sin tid. Hun er uddannet jazz saxofonist fra konservatoriet i Amsterdam med klarinet og tværfløjte som bifag, og når hun ikke underviser på højskolen, rejser og spiller hun koncerter rundt om i verden eller engagerer sig i de politiske samfundsdebatter.

 

Hun er gift med Tom Blancarte, højskolens anden musiklærer, og sammen har de en datter, som man ofte ser futte rundt på skolens gange.

 

Louise underviser i Musik på højskolen.

Bestil Brochure

Book Rundvisning

Tilmelding

Kontakt

Musik & Teaterhøjskolen
X