Наши партнеры

Sofie Karoline Sørensen

SOFIE KAROLINE
SØRENSEN

Sofie Karoline er sangerinde og sangskriver uddannet med en kandidat fra Syddansk Musikkonservatorium i 2015. Hun har komponeret musik siden sine tidlige teenageår, og hendes musik spænder meget bredt fra britpop/synthpop over postpunk og rock til jazzens ”frie” rammer med en snert af kabaret. Siden sin start på konservatoriet har hun optrådt med sin musik i forskellige konstellationer på forskellige spillesteder i Danmark. For tiden arbejder hun på sin debut, som gerne skulle udgives sommeren 2018.

 

Sofie Karolines undervisningen fokuser på et godt kropsarbejde i form af åndedrætsteknikker, fysiske øvelser og strækøvelser. For at opnå sit optimale potentiale som sanger er det vigtigt at være afspændt og kende sit instrument, så vi starter med et kort kursus i stemmeteori, så eleverne får en god forståelse af, hvorfor de øvelser, vi laver, er vigtige.

Elevernes individuelle udtryk og stemme er naturligvis i fokus, og de vil blive undervist foran hinanden på holdene, hvilket kan være grænseoverskridende men også meget lærerigt for alle parter. De får også ofte til opgave at arrangere sange flerstemmigt, så vi kan arbejde med, hvordan man lyder bedst muligt, når man synger sammen. Derudover laver vi rytmeøvelser, improvisation og imitation.

Vi skal dog først og fremmest have det sjovt og udvikle os igennem sangen med vores egen unikke stemme.

Udover sang underviser Sofie Karoline også i valgfagene kor og sangskrivning.

 

Sofie Karoline har hovedsageligt arbejdet freelance på forskellige projekter, og især på teaterkoncerter har hun meget erfaring som voice-coach og korleder for de optrædende. Kombinationen mellem musik og teater fascinerer Sofie meget, da hun vægter det visuelle i at optræde meget højt og de intense uger op til en forestilling er altid en stor oplevelse for hende.

Sofie Karoline har desuden gennem mange år givet privat undervisning i sang på alle niveauer og aldersgrupper.

Ved siden af arbejdet på Musik og Teaterhøjskolen spiller Sofie en masse old school country, rock ’n’ roll og Rockabilly i gruppen Sophie Caroline & the Ra-Ra-Coons! Her spiller hun også guitar.

 

Udover at fungere som sanglærer, træder Sofie også gerne til som Musik og Teaterhøjskolens huspianist, når der synges fællessang.

Bestil Brochure

Book Rundvisning

Tilmelding

Kontakt

Musik & Teaterhøjskolen
X