Наши партнеры

TOM
BLANCARTE

Tom Blancarte spiller opretstående bas, elektrisk bas og euphonium og tog sin bachelorgrad i Jazz Performance fra University of North Texas i 2002.

 

I over 10 år har Tom bidraget til den kreative fri improvisationsmusik i New York. Han er freelancer, men er også at finde i adskillige avantgardistiske undergrundsgrupper såsom Peter Evans elektroakustiske jazzkvintet (The Peter Evans Quintet), den banjo-shred power trio Seabrook Power Plant, duoen Sparks med trompetfænomenet Peter Evans, den uhyggelige postapokalyptiske duo med hustruen Louise Dam Eckardt Jensen (The Home of Easy Credit), den improvisatoriske doom tuba trio The Gate og den nye danske improvisatoriske postpunk kvartet Sweet Banditry.

 

Han har turneret i stor udstrækning i Europa og Nordamerika, spillet lige fra snuskede kældre til internationale festivaler. Han er opvokset i USA og har boet i millionbyer som Austin og New York, så hvorfor ikke udfordre sig selv og flytte til Toftlund og gøre en forskel? Han bor hovedsageligt i Toftlund, men tilbringer stadig meget tid i New York med sin hustru, Louise og deres datter.

 

Tom underviser i Musik på højskolen.

Bestil Brochure

Book Rundvisning

Tilmelding

Kontakt

Musik & Teaterhøjskolen
X