Bryd  rytmen i dit liv 

Vi favner dig, der hvor du er

På Musik- & Teaterhøjskolen er vi optaget af at skabe menings-sammmenhænge for dig, så du finder fodfæste og inspireres til at finde nye veje og afprøve disse.
Højskole som et frirum for dannelse af ånd og hånd, der udfordrer, udforsker og udvikler; et sprudlende, ambitiøst og hjemligt højskolemiljø, hvor kreativitet, fordybelse, forundring og dannelse går hånd i hånd med relationel, personlig og faglig udvikling; et sted, hvor præstationskulturen og konkurrencestaten bliver overhalet af ønsket om at blive klogere på livet og træne fællesskabet.
Højskolen skal ruste dig som elev til at gå ud i livet med fornemmelsen af eget værd og ansvar for det fælles.

Erst tanzen – Dann denken

På højskolen kan du forfølge dine drømme og bryde rytmen.

Bryd rytmen og drop karakterræset
Bryd rytmen og gør dig selv glad
Bryd rytmen og få nye venner
Bryd rytmen og find dig selv
Bryd rytmen og fordyb dig
Bryd rytmen og se verden gennem andres øjne
Bryd rytmen og opdag dig selv
Bryd rytmen og gør noget kun fordi det er sjovt
Bryd rytmen og få en oplevelse for livet på Musik. & Teaterhøjskolen.

Her kan du lede efter dig selv og opdage, at du er en anden. Højskole er at bryde rytmen og finde melodien.

En af vores værdier er at nære den naturlige nysgerrighed. At lad os bevæge og søge steder, hvor vi ikke lige havde regnet med at skulle gå på udkig efter noget. I det daglige betyder det, at alle vores berøringsflader smelter sammen, så livet leves helt analogt i nærvær og tilstedeværelse, hvor vi er med i hinandens liv, kreative processer og menneskelige eksistens.

Vi er vant med, at det kreative anskues i et præstationsorienteret lys. Den rytme bryder vi.

Book et besøg

Højskole som et frirum for dannelse af ånd og hånd, der udfordrer, udforsker og udvikler; et sprudlende, ambitiøst og hjemligt højskolemiljø.

Bryd rytmen  og drop karakterræset 

Livet på skolen

Musik- & Teaterhøjskolen ruster dig som elev til at gå ud i livet med fornemmelsen af eget værd og ansvar for det fælles. Du vil hurtigt fornemme atmosfæren af det favnende og forpligtende fællesskab. Her lever vi, skaber vi, og ånder vi.
Vi er en lille skole i en lille by, så her bor du kun få meter fra højskolens mange faciliteter og få minutter fra en stor og indbydende skov. Toftlund har et hyggeligt lokalmiljø, og vi har i løbet af året forskellige aktiviteter i fællesskab med byen.

Livet på skolen

Vi er en lille skole i en lille by,  her bor du kun  meter fra højskolens mange faciliteter og  minutter fra en stor og indbydende skov.

Vores værdier

Vi er et levende fællesskab. Et organisk sted, der er i bevægelse og tager form og farve af de, der lever og ånder på højskolen. Hvert semester her er sit eget. Skolen og vores værdier sætter rammen, og I skaber indholdet.

Vores værdier

Faciliteter

Kom med indenfor. Som elev får du en nøgle med adgang til alle skolens faciliteter 24/7. Musik- & Teaterhøjskolen er opdelt i 12 zoner, som huser de mangfoldige dele af vores højskole.
Få det store overblik på undersiden her.

Faciliteter