Наши партнеры

sabbatår

Sabbatår på vores højskole

Højskoler bliver tit nævnt i forbindelse med sabbatår. På højskoler er der tid og rum til fordybelse og afklaring omkring fremtiden. Mange unge søger et fælleskab, hvor venskab, oplevelser, nærvær og fordybelse er i centrum.

 

Sabbatår – trænger du til en uddannelsespause i dit liv?

Du er måske gået direkte fra folkeskolen til en ungdomsuddannelse og har nu brug for et sabbatår til at tænke over dine fremtidsplaner på længere eller på kortere sigt. Eller måske har du en drøm om at leve af din store passion, men ved ikke lige om det er muligt, eller hvordan du skal gribe det an. Et højskoleophold hos os kan være en inspirationskilde til at tænke ’ud af boksen’ og blive inspireret til at søge din unikke vej i livet.

 

Er der et liv efter huen? – tag et sabbatår og bliv klogere

Fællesskab og samvær er vigtige elementer på vores højskole. Selvom der er et stort fokus på arbejdet på linjefagene, er der også plads til at fordybe sig i tværfaglige fællesprojekter, hvor samarbejde og fællesskabet er i højsædet. Vi tilbyder personlig og faglig udvikling i inspirerende omgivelser med kvalificerede og professionelle undervisere, som er klar til at dygtiggøre dig.

 

Højskoleophold, sabbatår og kvote 2

Du kan forøge dine chancer for at blive optaget via kvote 2 på visse uddannelser, som har højskoleophold som ét af udvælgelseskriterierne i kvote 2. Hvis du allerede nu har udsøgt dig en drømmeuddannelse og vil søge ind via kvote 2, kan du på uddannelsens egen hjemmeside se, om et højskoleophold tæller positivt. En del af vores tidligere elever har haft glæde af denne ordning.

Skal du til optagelsesprøve?

Hvis du påtænker at søge ind på et musikkonservatorie, MGK [musikalsk grundkursus], musicalakademi eller en teaterskole, kan du bruge et ophold hos os til at blive forberedt på at klare dig godt til optagelsesprøverne. Vores faguddannede lærere vil støtte dig og udfordre dig til at få det meste ud af dit sabbatår.

 

Sabbatår som tænkepause

Uanset om du har fremtidsplaner eller er i en afklaringsfase, så kan vores højskole give dig et frirum til at dyrke dine interesser sammen med andre unge, der brænder for det samme som dig. Du kan give den gas i undervisningen uden at tænke på eksamen til sidst, der er nemlig ingen pensum. Du kan få stor indflydelse på dit ophold, fordi du frit kan vælge blandt et hav af valgfag. Derfor vil du kunne sammensætte et skema, som passer perfekt til netop dig og de interessere, du har.

 

Som sagt kan et ophold hos os i løbet af dit sabbatår bruges til mange forskellige ting. På vores højskole skaber vi rammerne for, at du kan udvikle dig personligt og måske lære noget helt nyt. Møde nye mennesker, have tid og rum til at fordybe dig i dine interesser, blive en del af et kreativt fælleskab eller/og ’bare’ få en oplevelse for livet.

 

Vi glæder os til at indtage scenen, livet og samfundet med dig, som et aktivt, unikt, demokratisk menneske og verdensborger.

Bestil Brochure

Book Rundvisning

Tilmelding

Kontakt

Bestil Brochure

Book Rundvisning

Tilmelding

Kontakt

Musik & Teaterhøjskolen
X