Sommerkurser

Sangskriverens sommerkursus
Du kan vælge mellem en håndfuld forskellige tilgange, som du kan fordybe dig i under sommerhimlen:
– ambient music,
– fitness for songwriters,
– improvisation og sansning,
– foley i musikproduktion,
på jagt efter musikken i sociale og fysiske mellemrum og kroppens musik.

Uge 26 Krop, Lyd og Ord

Uge 29 Menneskelige Møder på Scenen

Læs mere om vores sommerkurser i nedenstående. Glæd dig!

Sommerkurser på Musik- og Teaterhøjskolen

På sommerhøjskole på Musik- og Teaterhøjskolen får du mulighed med at arbejde med spændende projekter, udvikling af dine evner inden for teater og NyCirkus, og du får en lille smag på, hvordan det er at tage et langt kursus på vores højskole. 

På Musik- og Teaterhøjskolen fungerer vi som rammen for kreativitetsskabende processer, personlig udforskning og et favnende fællesskab. Alt dette opbygges gennem en masse spændende workshops, hvor du i løbet af ugen kan prøve kræfter med alt fra musik og sang til teater og scenekunst.

Hvorfor skal du tage på sommerkursus?

Vi er en lille højskole med sommerkurser i skønne omgivelser, hvilke vi i høj grad gør brug af.

På et kort højskolekursus på Musik- og Teaterhøjskolen får du mulighed for intenst at arbejde med dig selv, dine kompetencer og interesser

Måske du overvejer at tage et langt kursus på højskolen, men endnu ikke helt tør tage springet. Et sommerkursus på vores højskole kan være perfekt til at vise dig, hvad du kommer til at kunne arbejde med på de lange kurser. 

Giv din sommer et udviklende boost med spændende højskolekurser, hvor du både får sluppet din kreativitet og dit indre legebarn løs. Hvad end du har spændende skuffeprojekter liggende, du ønsker at få gjort levende, eller om du blot mangler inspiration til, hvad dit næste projekt skal indebære, kan vores sommerkurser på Musik- og Teaterhøjskolen være lige noget for dig.

Brug din sommer på Musik- og Teaterhøjskolen 

I år tilbyder vi to sommerkurser til dig, der ønsker at tage på sommerhøjskole. 

I uge 26 tilbyder vi kurset Krop, Lyd og Ord. Her får du udfordret dine sanser, og du får arbejdet kreativt med musik, rytmer og krop. Begyndere som øvede har en plads i det skabende fællesskab på sommerhøjskolen, hvor der vil være forskellige workshops med fokus på tekstudformning, improvisation og lyd med mere.

I uge 29 tilbyder vi sommerkurset Menneskelige Møder på Scenen. Her får du gennem ugen mulighed for at arbejde med skuespil og artisteri, og du vil møde dygtige professionelle undervisere samt andre, der er lige så interesserede i teater og scenekunst, som du selv er. 

 

Krop, Lyd og Ord 

Vellydt, højlydt og genlydt!

Vi byder indenfor til sommerhøjskole med højt til loftet for såvel den, der ønsker at skabe og den, der ønsker at udøve musik.

Nogle workshops har fokus på det tekstligt skabende andre det melodiske og andre igen på improvisation og lyd.

Vi skal spille, lytte og skabe musik og tekst; og indimellem skal vi bevæge os til rytmer, ord og sang. Hen over det hele er samtalen og samværet. Det frodige favnende fællesskab, som vi alle mærker, vi er en del af, når vi sammen sætter kursen midt i højsommeren i marsklandet.

Det skabende liv med sang og musik, hvor du kan udfordre dig selv musikalsk og menneskeligt.

Kurset er i uge 26 –  søndag d. 27. juni – lørdag d. 3. juli 2021

Menneskelige møder på scenen – artisteri og skuespil

Det menneskelige møde er sat i centrum i et kraftfelt af kreativ udfoldelse.

Du kan arbejde med NyCirkus, eller “Heart and Art”

NyCirkus er en moderne artistform hvor der i denne uge fokuceres på partnerakrobatik, luftakrobatik, jonglering og håndstand.

“Heart and Art” er er uge hvor vi arbejder med

arbejde kreativt og lege med vores stemmer, vores krop, vores sanser og vores impulser; med ord, lyde, billeder og musik.

Uge 29 – fra søndag 18. juli 2021 – lørdag 24. juli 2021 

BROCHURER 

Her kan du se brochurer og finde informationer om sommerkurserne.

Højre-click for at downloade PDF-filerne – ellers åbner de bare.

Sommerkurser

Blandede billeder

Herunder et par billeder fra højskolen. Se meget mere på SoMe.