Væk med emballagen

Væk med emballagen

I de seneste år har Musik og Teaterhøjskolen haft fokus på madspil og økologi, og vi er på nippet til at opnå et sølv-ØKO-mærke. Men vores køkkenchef Sven hviler ikke længe på laurbærrene. Vores køkken sætter nu fokus på at reducere mængden af emballage ved morgenmads-buffeten.
Derfor fremstiller vores køkken nu selv forskellige marmelade typer, tyttebær yoghurt, blåbær yoghurt og chia-grød (desværre havde eleverne spist alt, da billedet skulle tages *grin*). Selvfølgelig alt økologisk!
Vi sparer også en masse emballage på selv at lave vores superlækre økologiske havremælk, som serveres frisk fra køl i glasflasker, som kan bruges igen og igen og igen.
Vil du have opskriften på Svens lækre økologiske hjemmelavede havremælk, så læg vejen forbi nyhedsektion på vores hjemmeside.

Billedet: et lille udpluk af de nye morgenmadsprodukter

Opskrift på Musik og Teaterhøjskolens lækre, bæredygtige og økologiske havremælk

200 g økologiske havregryn
2 dl koldt vand
Havregrynene lægges i blød i vandet i 24 timer på køl.
Tilsæt 4 økologiske dadler (friske el. tørrede)
Blend ingredienserne
Sigt den blendede havremælk i et rent klæde

 



Musik & Teaterhøjskolen
X